toggle menu
Live: Gold FM
 
Listen live

2017 Vodafone Gold Coast 600 Schedule & Results

October 20 to 22

2017 Vodafone Gold Coast 600 Schedule & Results

2017 Vodafone Gold Coast 600 Schedule & Results

Friday October 20 to Sunday October 22

FRIDAY OCTOBER 20
Start / End Series Session Duration
08:40 - 09:00
Formula 4
Practice 1
20 mins
 
09:10 - 09:30
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 1
20 mins
 
09:40 - 10:10
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 1
30 mins
 
10:20 - 10:40
Aussie Racing Cars
Practice
20 mins
 
10:55 - 11:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 1
30 mins
 
11:45 - 12:05
Formula 4
Practice 2
20 laps
 
12:15 - 12:35
Australian V8 Ute Racing Series
Practice 2
20 mins
 
12:45 - 13:15
Porsche Carrera Cup Australia
Practice 2
30 mins
 
13:25 - 13:45
Aussie Racing Cars
Qualifying
20 mins
 
14:00 - 14:30
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 2 (Co-Drivers Only)
30 mins
 
14:50 - 15:10
Formula 4
Qualifying
20 mins
 
15:20 - 15:40
Australian V8 Ute Racing Series
Qualifying
20 mins
 
15:50 - 16:10
Porsche Carrera Cup Australia
Qualifying
20 mins
 
16:20 - 16:40
Aussie Racing Cars
Race 1
20 laps
 
16:55 - 17:25
Virgin Australia Supercars Championship
Practice 3
30 mins
 
SATURDAY OCTOBER 21
Start / End Series Session Duration Results
09:25 - 09:45
Formula 4
Race 1
11 laps
 
09:55 - 10:15
Aussie Racing Cars
Race 2
11 laps
 
10:25 - 10:45
Australian V8 Ute Racing Series
Race 1
11 laps
 
11:00 - 11:20
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying Race 21
20 mins
 
11:25 - 11:35
On Track Entertainment
Entertainment Session
10 mins
 
11:45 - 12:05
Porsche Carrera Cup Australia
Race 1
12 laps
 
12:15 - 12:35
Formula 4
Race 2
11 laps
 
12:45 - 13:05
Aussie Racing Cars
Race 3
11 laps
 
13:15 - 13:40
Australian V8 Ute Racing Series
Race 2
13 laps
 
14:25 - 16:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 21
102 laps
 
SUNDAY OCTOBER 22
Start / End Series Session Duration Results
09:00 - 09:40
Virgin Australia Supercars Championship
Race 2
25 laps
 
09:55 - 10:15
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Qualifying
20 mins
 
10:40 - 11:00
Formula 4
Race 3
11 laps
 
11:10 - 11:30
Aussie Racing Cars
Race 4
11 laps
 
11:45 - 12:10
Virgin Australia Supercars Championship
ARMOR ALL Top 10 Shootout
25 laps
 
12:35 - 12:55
Australian V8 Ute Racing Series
Race 3
11 laps
 
13:05 - 13:25
Porsche Carrera Cup Australia
Race 3
12 laps
 
13:35 - 13:45
On Track Entertainment
Drivers Parade
10 mins
 
14:25 - 16:50
Virgin Australia Supercars Championship
Race 22
102 laps
;